Χημικοί και Φυσικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα

Το στοιχείο που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί

Πηγές-Μέσα

🌐 Για την εργασία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη παρακάτω λίστα απο σημαντικούς δικτυακούς τόπους:

  1. Το site του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) www.efet.gr συγκεκριμένα πηγαίνετε στη καρτέλα Καταναλωτές → Κίνδυνοι Τροφίμων καθως επίσης αντλήτε πληροφορίες και απο τη καρτέλα Καταναλωτές → Εκδόσεις
  2. Εγχειριδιο Ασφαλειας & Υγιεινης Τροφιμων → Link    
  3. Εγχειρίδιο Βασικής Εκπαίδευσης στην Υγιεινή και στην Ασφάλεια των Τροφίµων → Link
  4. Ασφάλεια των τροφίμων, νομοθεσία ΕΕ, στον υπερσύνδεσμο Τρόφιμα → Link
  5. Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων, Βιολογικοί και Χημικοί κίνδυνοι → Link 
  6. Kατηγοριες Κινδυνων στα Τροφιμα → Link

🎞️ Βιντεο προς παρακολούθηση:

📚 Κεφάλαιο βιβλίου προς ανάγνωση:

Χημικοί & Φυσικοί Κίνδυνοι, Κεφάλαιο 4 σχολικού σας βιβλίου (σελ 89-106), Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Γ’ ΕΠΑΛ → Link e-βιβλίου