Συμπέρασμα
🔎 Με το τέλος της παρούσας εκπαιδευτικής ιστοεξερεύνησης και τη παρουσίαση των εργασιών σας, την ενεργητική συμμετοχή σας στην ανέυρεση πληροφοριών και στη κατανόηση των εννοιών θα είστε σε θέση να αναγνωρίζετε τους φυσικούς και χημικούς κινδύνους που μπορεί να παρουσιαστούν στα τρόφιμα, στις διαφορές τους, στους κύριους μολυντές των τροφίμων, ποια τα μέτρα πρόσληψής τους και τους τρόπους χειρισμού των μολυσμένων τροφίμων. Επίσης, θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε τη διαδικασία και να προτείνετε τρόπους καλυτέρευσης 🎉