Χημικοί και Φυσικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα

Το στοιχείο που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί

Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση των μαθητών πραγματοποιείται στο τέλος της εργασίας και αποσκοπεί στη βαθμολόγηση όλων των ομάδων. Η βαθμολόγηση γίνετε ανάλογα με το βαθμό συγκέντρωσης και απόδοσης για την εκτέλεση της εργασίας, με το κλιμα ομαδικότητας και συνεργατικότητας, το υλικό που εξετάστηκε και τη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε.

Στόχος του Project είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των soft skills που έχουν οι μαθητές καθώς επίσης η μάθηση, κατανόηση και απόδοση των στόχων που έχουν θεσπιστεί στην αρχή του project.

Η αξιολόγηση της εργασίας και της κάθε ομάδας γίνετε με βάση την ακόλουθη αξιολογική κλίμακα:

Κριτήρια αξιολόγησης

1

2

3

4

Επίτευξη διδακτικών στόχων αντίστοιχα στην κάθε ομάδα

 

 

 

 

Το κείμενο να είναι σαφές, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα

 

 

 

 

Εμπλουτισμός της παρουσίασης με εικόνες ή βίντεο

 

 

 

 

Συμμετοχή όλων των μελών της ομάδας στην παρουσίαση της εργασίας και να απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού   

 

 

 

 

Συνεργασία ομάδας

  • Ομαδικό πνεύμα
  • Συνεργασία  

 

 

 

 

Αξιοποίηση του χρόνου ως προς την ολοκλήρωση της εργασίας

 

 

 

 

 

1=Καθολου καλα

2=Καλα

3=Πολυ καλα

4=Αριστα