Υγιεινή διατροφή – Ομάδες τροφίμων

Το στοιχείο που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί

Πηγές-Μέσα

ΠΗΓΕΣ – ΜΕΣΑ



 

Για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω πηγές:

Μανιός, Γ., Καφάτος, Α. (1993). "Σωματική άσκηση, διατροφή και υγεία". Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Αμερικάνου, Μ., Καρμίρη, Β., Παπακώστα, Χ. (2002). "Στοιχεία Ειδικής Διατροφής". Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων: Αθήνα.

Υλικά που θα χρειαστούν: φωτοτυπίες, αφίσες, πίνακες ζωγραφικής, άρθρα για σχολιασμό.

 

https://www.diatrofi.gr/topics/diaita/kathimerini-diatrofi/

https://blogs.sch.gr/3nipiliou/files/2020/11/75990f26ea8b0712

http://aesop.iep.edu.gr/node/17876

http://photodentro.edu.gr

Έντυπο υλικό βιβλιογραφία :  

Αποστολόπουλος, Κ.,  Γεωργιτσογιάννη, Ε., Κανέλου, Α., Σαίτης,  Α., Σδράλη, Δ.,  Τριάδη, Δ.(2007). Οικιακή Οικονομία. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΕΚΔΟΣΕΙΣ      « ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ »

 

ΑΣΠΑΙΤΕ. (2020). Πρόγραμμα Σπουδών Πρακτικών Ασκήσεων Διδασκαλίας Ι (ΠΑΔ) (σύνταξη Κ. Κασιμάτη & Ν. Μαυροβουνιώτη).