Των Φρούτων η Πυκνότητα και η Ωφελιμότητα

Το στοιχείο που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί

Αξιολόγηση

Η συνολική βαθμολογία θα προκύψει
  • από την εργασία που θα παραδώσει κάθε ομάδα
  • από την παρουσίαση της εργασίας στην ολομέλεια και
  • από το φύλλο αξιολόγησης που θα συμπληρώσετε ατομικά.
Ο βαθμός που θα πάρει κάθε μέλος της ομάδας, θα είναι ο σταθμισμένος μέσος όρος του βαθμού που θα πάρει η ομάδα του (75 %) για την εργασία και του βαθμού του στο φύλλο αξιολόγησης (25 %).
 
Τις εργασίες και τα ατομικά φύλλα αξιολόγησης, θα τα βαθμολογήσει η καθηγήτριά σας.
 
Την προφορική παρουσίαση της εργασίας κάθε ομάδας θα την αξιολογήσουν και θα τη βαθμολογήσουν οι μαθητές των υπόλοιπων ομάδων.
 
Στον πίνακα που ακολουθεί, αναγράφονται τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα γίνει η αξιολόγηση, και το ποσοστό συνεισφοράς του κάθε κριτηρίου:
 

 
  Μη επαρκής Καλή Πολύ Καλή Υποδειγματική Βαθμολογία

Εργασία Δεν καλύπτει τα θέματα που τέθηκαν.Δεν έχει καλή δομή. Είναι μικρή σε έκταση. Είναι φτωχή σε περιεχόμενο. Καλύπτει μερικώς τα θέματα που τέθηκαν.Έχει καλή δομή. Έχει μέτρια έκταση. Έχει ικανοποιητικό περιεχόμενο. Καλύπτει πολύ καλά τα θέματα που τέθηκαν. Έχει πολύ καλή δομή. Έχει πολύ καλό περιεχόμενο. Καλύπτει άριστα όλα τα θέματα που τέθηκαν. Έχει άριστη δομή. Έχει άριστο περιεχόμενο. 40 %

Παρουσίαση εργασίας Δεν προκαλεί το ενδιαφέρον. Δεν έχει σωστή δομή. Δεν περιέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Δε μας άρεσε. Προκαλεί αρκετά το ενδιαφέρον. Έχει αρκετά καλή δομή. Περιέχει αρκετές από τις απαιτούμενες πληροφορίες. Μας φάνηκε καλή. Προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον. Έχει πολύ καλή δομή. Περιέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Μας άρεσε! Κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Έχει άριστη δομή. Περιέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Μας εντυπωσίασε! 35 %

Ατομική αξιολόγηση (φύλλο) Βαθμός μικρότερος ή ίσος του 12 Βαθμός μεγαλύτερος του 12 έως και 16 Βαθμός μεγαλύτερος του 16 έως και 18. Βαθμός μεγαλύτερος του 18 έως και 20 25 %

 

Σταυρόλεξο διατροφής, εδώ.

 

Κουίζ διατροφής, εδώ.

 

Υγιεινά ή ανθυγιεινά;;; Ας δούμε εδώ.